Κάντε κλίκ.....

menu_support

Αρκετά διαδεδομένη στις μέρες μας είναι η χρήση ασύρματου δικτύου για το σπίτι. Είναι λίγο πιο πολύπλοκη όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων σας, αλλά απαιτή την πιο δημοφιλή λύση. Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, κάνει την απαραίτητη συζήτηση και προχωράει στην προμήθεια του απαραίτητου ασύρματου Router (αν δεν υπάρχει).

Αν έχετε ήδη ένα δίκτυο και υπάρχουν προβλήματα ασύρματου δικτύου, σε κάποιον σταθερό ή φορητό υπολογιστή, τότε ο τεχνικός μας προχωράει σε διάγνωση του προβλήματος (που συνήθως είναι θέμα ρυθμίσεων) και σε επίλυση αυτού, ώστε να έχετε συνεχώς σωστή σύνδεση μεταξύ των σημείων πρόσβασης.

Η ασφάλεια ασύρματου δικτύου είναι ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα στις μέρες μας. Μπορεί να λειτουργεί με μειωμένη ταχύτητα το δίκτυο σας διότι κάποιος γείτονας το χρησιμοποιεί χωρίς τη δική σας έγκριση. Αυτό επιλύεται εύκολα απο τον τεχνικό μας αφού μπορεί να επισκεφτεί το χώρο σας και να ασφαλίσει το ασύρματο δίκτυο σας απο τυχόν ανεπιθύμητους που έχουν πρόσβαση. Η ασφάλεια του δικτύου σας γίνεται με κλείδωμα δικτύου WEP, WPA, WPA2 ή με κλείδωμα των MAC addresses των σημείων που επιθυμείτε η δεν επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση.

 

wifi support

Free Joomla! template by Age Themes